Grunnlegger Deborah Borgen


Deborah Borgen er en pioner innenfor bevissthetstrening. Hun er født i Canada i 1960og er oppvokst i Oslo. Hun er utdannet som økonom ved Handelshøyskolen BI.

 

Med bakgrunn i en sterk opplevelse i 1986, startet hennes interesse for hvordan menneskesinnet fungerer. Livet til Deborah bestod av mange traumatiske opplevelser og mye stress, noe som førte til sykdom. Dette ledet Deborah til 24 år med egen utvikling og forskning. Du kan lese hennes historie i boken «Ta tak i livet ditt - før noen andre gjør det».

 

I 2009 skapte Deborah programmet: «Fra magefølelse til målrettet utvikling», hvor hun ønsket å formidle den innsikt og kunnskap hun hadde fått gjennom alle disse årene. Programmet er banebrytende innenfor bevissthetstrening. Hun introduserte sitt program i januar 2010 i flere land, som består av kursene:

BevissthetsTrening I og BevissthetsTrening II.

 

For Deborah har det vært et viktig mål å kunne bevise at vi mennesker kan få tilgang til ubrukte ressurser, en sterkere ESP-sans og en indre ro i hverdagen uansett situasjon. Derfor ba hun forskere om å gjøre en større QEEG studie på hennes arbeid. Resultatene viste at programmet var et stort sprang innen bevissthetstrening. Den første vitenskapelige artikkelen er levert for publisering.

 

I april 2011 kom hennes første bok «Magisk hverdag». Hun ønsket å presentere deler av kurset, slik at enda flere kunne få muligheten til å starte sin bevisste utvikling. Boken fikk tittelen «Magisk hverdag» for å bevisstgjøre at vi mennesker faktisk kan skape flere magiske øyeblikk i hverdagen. Denne boken er også utgitt i USA, Canada og UK.

 

Hennes andre bok «Ta tak i livet ditt – før noen andre gjør det» kom ut i april 2013. 

 

 

 

 

Handlekurv

 x 


Your Cart is currently empty.