FAQ


Hvordan er kursene lagt opp? 

Kursene er basert på forelesninger og mentale øvelser. Du skal som deltaker ikke prestere noe. Gruppen trenes som helhet, slik at du er klar for å bruke teknikkene når du kommer hjem. Du trenger ikke å fortelle noe om deg selv eller fra eget liv.

 

Hvordan forbereder jeg meg?

Du behøver ikke å gjøre noen spesielle forberedelser. Du skal bare legge til rette for at du kan ha en fin kurshelg.

 

Må jeg ha noen forkunnskaper?

Nei. Det eneste som kreves er at du er med på alle kursets timer.

 

Har dette noe med religion å gjøre?

Nei. På kurset lærer du å få tilgang til større muligheter i deg selv, basert på det fysiske ytre og det kreative indre. Det kan gjøres på tvers av religioner og tro.

 

Hva inngår i kursprisen?

På kursets siste dag får du et diplom og et repetisjonskort, i tillegg får du et kompendium på BevissthetsTrening I. Du har også muligheten for å ringe oss på veiledningstelefon.

 

Hvorfor er det repetisjon på BevissthetsTrening?

Selvutvikling betyr at du stadig er i utvikling. Hvert kurs gir deg ny innsikt, større dybde og motivasjon til fortsatt endring.

 

Vil alle klare å bli trent?

Ja, så lenge du fullfører kurset.

 

Hvor mye tid må jeg bruke etter kurs for å få en effekt?

Resultatet av forskningen viser at kurset gir i seg selv en funksjonell endring. Videre sier forskningen at ved å bruke teknikkene får du ytterligere effekt. I din hverdag har du tilgang til dine muligheter ved å trekke pusten dypt med øynene åpne. Du kan selv velge hvor mye tid du vil bruke på teknikkene. Ved å sette av 5-10 minutter på en kveldstund har du fått en ytterligere effekt av kurset og på god vei til et godt liv.

 

Jeg har et godt liv. Vil jeg da få noe utbytte?

Du vil uansett hvor du er og hvor bra du har det få en funksjonell endring til det bedre. Det er alltid ubrukte muligheter å hente frem, selv om vi ikke nødvendigvis ser dem i dag.

 

Hvem deltar på BevissthetsTrening?

Våre kursdeltakere er kvinner og menn i alle aldere, alle livssituasjoner og alle yrkesretninger.

 

 

 

 

For ytterligere spørsmål ta kontakt på tlf.: 33 40 17 00.

Handlekurv

 x 


Your Cart is currently empty.